Faciliteiten

Flex427 bestaat uit 4 aaneengeschakelde ruimtes, in totaal 150 m², die samen of los van elkaar kunnen worden gebruikt. Een ruime, open keuken met moderne inbouwapparatuur staat tot uw beschikking.

Flex427 beschikt over alle basisfaciliteiten die een goede evenementenlocatie nodig heeft, zoals glasvezel-wifi, beamer, kleurenprinter/copier/scanner tot A3, flip-overs, apart dames- en herentoilet en pooltafel. De ruimtes kunnen verder naar wens worden ingericht om het u volledig naar de zin te maken.

Parkeren kan betaald voor de deur of in overdekte parkeergarages op loopafstand. Verder vindt u openbaar vervoer als tram en metro om de hoek. Tramlijn 4 voor verbinding met CS Amsterdam en Station RAI en metrolijnen 51, 53 en 54 voor verbinding met CS Amsterdam en Station Amstel.
Audiovisuele dienst

Flex427 beschikt over een audiovisuele dienst die al uw foto’s en video’s kan verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een making-of van uw evenement of een video- of Key-Note presentatie ter ondersteuning van uw presentatie. Maar ook aan bijvoorbeeld een huwelijksfotograaf of (culinaire) filmmaker die uw evenement verbeeldt.

facaliteiten

De ruimte

Klik op de afbeelding om te vergroten

blueprint flex427 small

Downloaden