Mogelijkheden

Flex427: De mogelijkheden

Flex427 richt zich op een brede doelgroep waaronder bedrijven, ondernemers en creatievelingen en is daarom geschikt voor vrijwel elk high-end evenementen concept met maximaal 60 gasten. Bent u op zoek naar een bijzondere ruimte voor een vergadering, coaching of training? Flex427 heeft die ruimte.

Maar u kunt hier nog veel meer. Denkt u bijvoorbeeld aan een speciaal verjaardagsfeestje voor uw kind, waarbij er bijvoorbeeld met taarten mag worden gegooid of waarbij er een speciaal thema is. Of een trouwreceptie op loopafstand van uw trouwlocatie, het gemeentehuis van Amsterdam. Maar ook aan een (product)presentatie waar journalisten makkelijk kunnen aanschuiven onder het genot van een hapje en een drankje. Of aan een tijdelijk productiekantoor voor een (internationale) video of fotoshoot. Ook een borrel met aansluitend privédiner behoort tot de mogelijkheden.

Flex427 beschikt over een grote open keuken waar u en uw gezelschap gebruik van kunnen maken. Geen chef? Geen probleem. Flex427 verzorgt indien gewenst alle mogelijke catering. Bij ons is er de mogelijkheid de ruimtes precies in te richten zoals ú dat wilt, wij nemen alle zorg over en regelen indien gewenst uw evenement volledig op maat.

Flex427: De ruimte

Representatieve multifunctionele ruimtes zijn schaars. Zeker in hartje Amsterdam.
Gelukkig is er nu Flex427, een sfeervolle evenementenlocatie op een steenworp afstand van de Magere Brug, in de Kerkstraat tussen de Utrechtsestraat en de Amstel, voor al uw grote en kleine evenementen.

Flex427 bestaat uit vier aaneengeschakelde ruimtes, in totaal 150 m², die voorzien zijn van wifi en randapparatuur. Deze ruimtes kunnen naar wens worden ingedeeld en ingericht om het u volledig naar de zin te maken. Flex427 biedt plaats aan maximaal 60 gasten.